Zonnepanelen

Zon en wind, geschenken van de natuur, zij zetten het licht voor u op groen voor duurzame energie met winst voor u en het milieu

Met een extra ‘groene investeringsaftrek’ wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven stimuleren tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Door de energie investeringsaftrek leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschaps­belasting.

De VOORDELEN op een rij

  • Lagere energiekosten per maand
  • Onafhankelijk van prijsstijgingen elektra
  • Hoger rendement dan sparen 
  • U draagt bij aan het milieu door minder CO2 uitstoot
  • U verhoogt de waarde van uw huis door deze duurzame investeringen
  • Hoger energielabel van uw woning of bedrijfspand
  • Rente eventuele lening zonnepanelen is fiscaal aftrekbaar

Zonnepanelen LEASE

DGL Advies biedt u ook de mogelijkheid om uw zonnepanelen te leasen. Deze financiele lease constructie is altijd voor 60 maanden en het lease bedrag is lager dan wat u per maand bespaart op uw stroomkosten. Hierdoor bespaart u al vanaf de 1e maand. De lease kosten zijn ook nog eens aftrekbaar en daarnaast behoudt u de investering afrek (EIA).

Wij zijn specialist in Zonne energie 

Ons doel is het u makkelijker te maken om over te gaan op zonne energie. Dat kan belangrijke voordelen hebben voor u. Met zonne-energie bewijst u niet alleen uw aandacht voor een gezond milieu, maar u profiteert ook van het aantrekkelijke rendement op uw milieuvriendelijke investering.

DGL Advies  is de betrokken totaalleverancier die u wegwijs maakt in het woud van regels en mogelijkheden van groene energie. Hierbij nemen wij u alle zorg uit handen, inclusief praktische zaken zoals financiering en subsidieaanvraag. Met als uiteindelijk resultaat dat u zelf uw energie maakt en daarvan ook de financiële vruchten plukt.

ZELF ENERGIE MAKEN LEVERT U GELD OP

Uw energierekening daalt of u gaat zelfs geld verdienen.
De vergoeding die u van uw energiemaatschappij ontvangt is vastgelegd in de energie wet. Zeker als het zonlicht zich van haar beste zijde laat zien, stijgt de energieopbrengst boven het eigen gebruik. Dit surplus aan energie vloeit automatisch terug naar het energienet. Op uw jaarnota wordt dit zogenaamde salderen met u verrekend. DGL Advies werkt samen met energieleveranciers die hier voor honderd procent achter staan. Werkt u met een andere leverancier, dan maken wij ons sterk ook met deze leverancier tot goede afspraken te komen.
Door groene energie te gebruiken stijgt het energielabel van uw huis of bedrijfspand. Dit verhoogt de waarde van het onroerend goed en bevordert bij eventuele verkoop de transactiesnelheid.

 

Kortom; Bel voor een vrijblijvende afspraak !!