Dgl Advies is onlangs partner geworden van meerdere stichtingen, verenigingen en platforms en zal u als gewaardeerd lid adviseren op het gebied van besparen, energie, LED verlichting en de mogelijkheden met zonnepanelen om bij te dragen aan een groenere en duurzame wereld.

Aanbieding Overstappen naar Groene Energie

In februari 2018 hebben wij voor u een speciale aanbieding gemaakt voor een overstap naar groene energie. Wij hebben hiervoor 3 aanbieders  geselecteerd die duurzaam zijn en 100% groene energie leveren voor een scherpe prijs. De maatschappijen die we  geselecteerd hebben: Qurrent , Engie en Energie Direct.

De overstap procedure

In de maand februari 2018 zijn er 3 aanbiedingen  van  groene leveranciers voor u geselecteerd. Klik hier om de exclusieve aanbiedingen te bekijken.  U vult uw postcode en huisnummer op het beginscherm in, of u een enkele of dubbele meter heeft, in welk type woning u woont en uw werkelijke verbruik gegevens van elektra en gas. ( deze kunt u vinden op de jaarnota)  Aan de hand van deze gegevens komt de aanbieding van de maatschappijen direct tevoorschijn. Helder en transparant zoals u van ons gewend bent en zodanig dat u direct weet waar u aan toe bent.

Kiest u voor 3 jaar Qurrent dan kunt u bij www.energiewinkel.nl  voor een bedrag van € 50,00 ex btw Led lampen of  andere energie besparende artikelen  uitzoeken waarmee u direct nog meer energie kunt besparen. Kiest u voor 3 jaar Engie dan kunt u  voor een bedrag van € 50,00 ex btw Led verlichting bestellen www.energiewinkel.nl

Bij de keuze voor een 3 jarig contact wordt de overstapboete vergoed tot een maximaal bedrag van € 125,00 per produkt.

 

Actie: Bij keuze 3 jaar contract ENGIE , QURRENT Energie of Energie Direct tegen scherpe prijzen voor

€ 50,00 LED verlichting cadeau !!

 

PROFITEER NU VAN DEZE AANBIEDING !!