LED verlichting

Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.

Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een grote verscheidenheid in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaarpercentage.

Met kwaliteit LED verlichting van DGL Advies  bespaart u aanmerkelijk op uw stroomkosten. De aanschaf- en installatie kosten kunnen daarbij soms flink oplopen en zo'n investering komt vaak niet gelegen. Dat is dan ook de voornaamste reden dat de aanschaf wordt uitgesteld.

Bij een MKB onderneming met ca. 60-80 lichtunits kan de besparing al snel oplopen tot € 5.000 per jaar.

Onze Led verlichting is van Duitse makelij en heeft 5 jaar garantie , is TUV gekeurd en is gegarandeerde A kwaliteit.

LED Lease

DGL Advies biedt u ook de mogelijkheid om uw LED verlichting te leasen. Deze financiele lease constructie is altijd voor 60 maanden en het lease bedrag is lager dan wat u per maand bespaart op uw stroomkosten. Hierdoor bespaart u al vanaf de 1e maand.
De lease kosten zijn ook nog eens aftrekbaar en daarnaast behoudt u de investering aftrek (EIA).

Voor de Lease van uw Led, waarbij u een directe investering voorkomt werken wij samen met diverse "groene"financieringsmaatschappijen en als u gegevens in orde zijn en uw cijfers goed dan is de financiering meestal binnen 1 week al geregeld.